Att hitta det perfekta sushi-stället i Borås

Att besöka en ny stad är spännande. Speciellt när det kommer till att leta restauranger och lunchställen i mitt tycke. Det blir liksom det som sätter poängen för staden där man antingen kanske blir helt såld och kommer tillbaka många gånger, eller tvärtom helt enkelt. Borås är en stad med många lunchställen men när det kommer till sushi lunch i Borås så tycker jag att det bara finns ett ställe. Nämligen Shimada’s. Men smaken är ju som baken, delad, vilket innebär att detta givetvis inte passar alla.

Men ser man till sushi lunch i Borås så finns det mycket att välja på. Bara för att jag tycker Shimada’s är det bästa så tror jag ändå att många ställen ligger nära inpå till att vara minst lika bra. Dels så är Borås ett ställe där man är bra på sushi, dessutom så äter man ofta lunch ute och jag tror att många av dem som bor i Borås uppskattar ett ställe som erbjuder bra lunch, speciellt när det gäller sushi. Det blir en enkel lunch att plocka med sig och ofta behöver man inte tänka på att det ska hållas varmt osv.

Sushi-galna Boråsare

För lunchen i Borås blir ofta på ett sushi-hak där man serverar många typer av bitar. Det är fräscht och man blir inte överdrivet mätt, om man inte tar alldeles för många bitar det vill säga… Men det är kul att få ta del av en annan kultur i Borås och få känna smaker av Asien och framför allt det japanska köket. Sushi lunch i Borås är helt enkelt ett bra val, ofatst oavsett vart du väljer att gå, men ska du ta med dig något från mig så är det att Shimada’s verkligen levererar bäst och framför allt godast sushi till lunch.