Avsluta året med det perfekta eventet

Vi den här tiden på året är det många företag som väljer att hitta på någonting tillsammans i personalen. Eller så kanske man har ett viktigt möte, eller helt enkelt bara vill hitta på någonting tillsammans med sina vänner. Oavsett vilka du skall hitta på någonting tillsammans med så har jag det perfekta eventet till er, nämligen ett matlagningsevent hos Aveqia. Hos Aveqia kan man välja att ha alltifrån kick-off, konferens eller varför inte teambuilding kväll.

Laga mat tillsammans med dina kollegor under guidning av stjärnkockar

Koncepten är många, man kan antingen välja att komma dit och endast avnjuta riktigt god mat i ett avskilt rum där man kan prata ostört under hela middagen. Men man kan även göra ett mer event av det hela och det är det här jag tycker är så himla roligt. Eventet går kort och gott ut på att man allihopa i gruppen skall laga mat tillsammans, med hjälp utav några riktiga stjärnkockar som finns på plats för guidning och för att besvara era frågor. Att sätta samman en fyra rätters meny tillsammans med sina exempelvis kollegor är något som faktiskt är riktigt bra för att skapa en god sammanhållning i gruppen.

Spendera kvällen i en härlig atmosfär och avnjut maten som är gjord på riktigt fina råvaror

När man sedan har lagat sin mat sätter man sig ner och avnjuter den tillsammans med riktigt goda framtagna viner som passar bra för tillställningens lagade mat. I en härlig atmosfär och med fina råvaror spenderar man sin kväll och när det vankas hemgång kan man även få med sig receptet hem samt information om vinerna man druckit till maten. Låter inte detta som ett perfekt avslut på året så säg? Spana in Aveqia redan idag för att boka in dig och ditt gäng för en trevlig stund tillsammans.